Як факультет гуманітарних технологій “Велесову ніч відзначав”

Як факультет гуманітарних технологій «Велесову ніч» відзначав.

На нашому факультеті вже стає щорічною традицією поєднання українського свята збору врожаю зі стародавнім кельтським святом – Хеллоуін. Історія Хеллоуіну, що тягнеться від стародавніх кельтів Шотландії та Ірландії,здебільшого втратила своє релігійне значення і перетворилася в хороший привід весело провести час.
Стратегічна мета навчання іноземних мов – це формування вмінь та навичок, необхідних для здійснення міжкультурної комунікації. Відповідно, готовність учасників «діалогу культур» приймати факти історії, культури, звичаїв та традицій, шанувати національно-культурну спадщину.
Студенти кафедри іноземних мов вдало поєднали святкування Велесової ночі та Halloween, показавши, що вони шанують давні традиції своїх предків – слов’ян-язичників та виявляють повагу до національних традицій та обрядів інших народів.
Відтак, у номінації «Найкраще оформлений стіл» перемогу здобули студенти четвертого курсу (група НП-85); Найкращий гарбуз (НП-95); В номінації “Найкращий костюм” перемогу здобула студентка першого курсу групи НП-15 Віолетта Горбатенко.
Вітаємо переможців!