ВІТАЄМО СТУДЕНТІВ ТРЕТЬОГО КУРСУ З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ КУРСОВИХ РОБІТ.

 

13 червня  на кафедрі іноземних мов та міжнародної комунікації  відбувся онлайн-захист курсових робіт студентів групи НП-95 ( ІІІ курс) спеціальності «Германські мови та літератури, (переклад включно),перша – німецька».  Наукове спілкування відбувалося за допомогою веб-сервісу TEAMS.

Кожен студент мав змогу представити свою тему наукової роботи і відповісти на запитання наукового керівника і своїх колег. У ході захисту курсових робіт студенти продемонстрували належний рівень теоретичного мислення, уміння користуватися методиками досліджень, робити висновки. Захист наукових робіт у досить незвичному форматі став хорошим досвідом для студентів у подальших творчих напрацюваннях. Окрім того, що майбутні перекладачі  захищали свої наукові роботи, вони також спілкувалися у невимушеній атмосфері, адже змогли швидко засумувати один за одним і за студентськими буднями у стінах рідного університету.

Успішне представлення студентських робіт підняло настрій не лише студентам, а й науковому керівнику. Щира подяка доц. Багач Ірині Григорівні та доц. Редчиць Тетяні Вікторівні за підтримку, допомогу в ході написання курсових робіт і розуміння.