Професорсько-викладацький склад кафедри іноземних мов та міжнародної комунікації  щиро вітає студентів групи НП-85 з успішним складанням кваліфікаційного іспиту і бажає найкращих успіхів у застосуванні і поглибленні придбаних в університеті знань в подальшій життєвій діяльності!

Враховуючи сьогоднішні реалії воєнного стану в Україні, кваліфікаційний іспит відбувся в дистанційному режимі на платформі TEAMS. З вітальним словом виступила голова екзаменаційної комісії кандидат філологічних наук, доцент, завідувач кафедри німецької філології ННІ іноземних мов ЧНУ Леся Олександрівна  Овсієнко. Всі студенти вчасно розпочали виконувати завдання та показали відповідальне ставлення до підготовки, адже результат всієї групи був позитивним. По завершенню іспиту комісія у складі доц. Редчиць Т.В., доц. Чепурної М.В., доц. Багач І.Г. та секретаря доц. Ткаченко Л.М. приступила до перевірки письмової частини іспиту й відзначила високий рівень знань студентів. Наприкінці,Тетяна Вікторівна Редчиць  оголосила результати, відмітила якість відповідей та подякувала всім за уважність та наполегливість у виконанні завдань.

Від себе хочемо також привітати наших бакалаврів із завершенням важливого етапу в їхньому житті! Побажати успішної реалізації всіх задумів!

Чекаємо кожного з вас у магістратурі за освітньою програмою «Германські мови та літератури (переклад включно), перша німецька»!