Зустріч координаторів проекту CRED4TEACH в Чорногорії

Дводенна зустріч координаторів проекту Erasmus+ CBHE “MOOC-based micro-credentials for teacher professional development – Мікрокваліфікації на основі MOOC для професійного розвитку викладачів (CRED4TEACH)”, який ЧДТУ виграв у 2023 році у складі міжнародного консорціуму, проходив на базі Mediteran University (Подгориця, Чорногорія). Від кафедри іноземних мов та міжнародної комунікації зустріч відвідала доцент Людмила Усик.
 
Зустріч була присвячена аналізу результатів перших півроку виконання проекту та планування наступних етапів. Обговорювали досягнуті цілі, закупівлю обладнання, кампанію з поширення результатів проекту, особливості управління фінансами проєкту, критерії оцінювання якості досягнутих результатів та проекту в цілому. Щиро вдячні колегам із Mediteran University за гостинність та бездоганну організацію зустрічі!
 
Нагадаємо, що проєкт “MOOC-based micro-credentials for teacher professional development (CRED4TEACH)” має на меті створити чотири регіональні центри , які на безкоштовній основі забезпечуватимуть офіційно визнані МОН України курси підвищення кваліфікації для викладачів усіх рівнів освіти дистанційно та без відриву від основних обов’язків за накопичувальною системою. Від ФГТ виконавцями проєкту є д.ф.н., проф. Бойко А.І., д.п.н., проф. Махиня Н.В., к.філол.н., Усик Л.М