ВІТАЄМО ПЕРШОКУРСНИКІВ – МАЙБУТНІХ ПЕРЕКЛАДАЧІВ!

Посвята у студенти – це одна із найголовніших подій у житті кожного студента, подія, яку першокурсники запам’ятають назавжди, яка стає початком студентського життя та є знаковою для університету і його колективу, оскільки все починається знову –  знайомство, лекційні та практичні заняття, активності.

12 вересня в актовій залі Черкаського державного технологічного університету відбулася урочиста посвята першокурсників 2022 року в студенти ЧДТУ. До лав студентства прийняли нове поповнення майбутніх дизайнерів, філологів, будівельників, економістів, екологів, фінансистів, менеджерів, фахівців IT-галузі.

 

Після офіційної частини декан факультету гуманітарних технологій Наталія Володимирівна Махиня та завідувачі кафедр ФГТ привітали студентів з початком навчання, відзначивши, що студентські роки мають стати часом інтелектуального росту, становлення особистості, розкриття творчого потенціалу, часом закоханості та яскравих вражень. Кожен першокурсник отримав сертифікат про посвяту в студенти та пригостився короваєм.

 

Цьогоріч в житті кафедри іноземних мов та міжнародної комунікації відбувається відкриття нової сторінки – викладачі радо вітають студентів-першокурсників, які навчатимуться за новою програмою «Переклад та міжнародна комунікація (німецька та англійська мови)».  Завідувач кафедри ІММК Мирослава Володимирівна Чепурна, доценти Тетяна Вікторівна Редчиць і Ірина Григорівна Багач ознайомили майбутніх перекладачів з особливостями навчання, запевнили, що студенти зробили правильний вибір, адже професія перекладача сучасна, цікава, творча. Професія, що руйнує кордони й дає безліч можливостей, і водночас вимагає значної наполегливості, роботи над собою та постійного розвитку.

 

Дорогі першокурсники! Відсьогодні ви стаєте самостійними у власному виборі, незалежними у власних мріях, відповідальними за свої дії. Ви знаходите своє місце у житті і відкриваєте безліч нових можливостей у величезному світі. Візьміть від студентських років знання і досвід, який стане вам у нагоді у подальшому житті. Будьте хоробрими і не відмовляйтесь від своїх амбіцій. Те, із яким багажем ви вийдете, прямим чином впливатиме на ваше майбутнє.

А ми вам в цьому допоможемо!